Facebook

I.R.T byter namn

Du kommer att skickas vidare automatiskt om 30 sekunder till vår nya hemsida.

Ring oss på 031-788 41 50 för mer information

Fraktbolag och speditör för transporter över hela världen

Vi är ett fraktbolag som tycker det ska vara enkelt och effektivt att både exportera och importera. Med IRT som speditör får du dessutom en personlig kontakt som hjälper dig hela vägen.

Önskar du att ditt företags transporter till och från omvärlden var lite effektivare, enklare och personligare? Låt IRT ta hand om ditt gods! Vi är ett fristående speditions- och logistikföretag.

Tack vare vårt världs­om­spännande nätverk kan vi erbjuda dig alla de effektiva transportlösningar som de större transportföretagen gör, men på ett mer nära och personligt sätt.

Dessutom löser vi dina transporter på ett enklare sätt och med ett personligt och engagerat bemötande. Oavsett om du vill transportera något inom Sverige och Europa eller med sjö- och flygtransporter över hela världen.

Visste du förresten att vi att vi är något av specialister på England?
En speditör med koll hela vägen helt enkelt.

En fristående speditör med ett brett nätverk

Tack vare vårt oberoende kan vi utgå från dina verkliga behov och fritt ta fram rätt upplägg och funktion bland de bästa aktörerna inom respektive område.

Vi har ett mycket brett och väletablerat nätverk inom transportbranschen och kan därför erbjuda väl kundanpassade transportlösningar. Allt samlat under IRT:s ansvar.

 

Din väg till ett bekymmersfritt transportupplägg går via IRT och en kontaktperson.

Våra duktiga speditörer har lång erfarenhet att skapa rätt upplägg och kombinationer för att transporten ska bli så effektiv som möjligt. Tack vare ett globalt nätverk av samarbetspartners, ett sofistikerat datasystem och stort personligt engagemang kan vi erbjuda dig de bästa transportlösningarna.

Dessutom kommer du säkert att uppskatta den lilla organisationens stora fördelar i form av korta beslutsvägar och snabba, raka besked. Vår filosofi är att inga sändningsstorlekar är främmande för oss. Oavsett om det handlar om en enskild kartong, några pallar eller kompletta bilar och containers. Hos oss får alla dina frakter bästa tänkbara transportlösning.

Har du funderat över hur ditt företags transporter skulle kunna bli effektivare och lite enklare? Hör av dig till oss så berättar vi mer! Kontakta oss >

Enkontakt

En kontakt

En egen kontaktperson löser dina transportbehov. Enkelt, tryggt och tidsbesparande.

transportlosning

Bästa transportlösning

Vårt recept: Duktiga medarbetare och ett världsomspännande nätverk av dugliga samarbetspartners.

utlovadtid

Håller utlovad tid

Vi väl medvetna om vikten av att leva upp till de överenskommelser vi gjort.

avtalatsatt

På avtalat sätt

Vi tar ansvar för att allt fungerar på det sätt vi kommit överens om.