Facebook
Ring oss på 0300-40 99 90 för mer information

Fraktbolag och speditör för transporter över hela världen

Vi är ett fraktbolag som tycker det ska vara enkelt och effektivt att både exportera och importera. Med IRT, Independent Road Transport, som speditör får du dessutom en personlig kontakt som hjälper dig hela vägen.

Önskar du att ditt företags transporter till och från omvärlden var lite effektivare, enklare och personligare? Låt IRT ta hand om ditt gods! Vi är ett fristående speditions- och logistikföretag.

Tack vare vårt världs­om­spännande nätverk kan vi erbjuda dig alla de effektiva transportlösningar som de större transportföretagen gör, men på ett mer nära och personligt sätt.

Dessutom löser vi dina transporter på ett enklare sätt och med ett personligt och engagerat bemötande. Oavsett om du vill transportera något inom Sverige och Europa eller med sjö- och flygtransporter över hela världen.

Visste du förresten att vi att vi är något av specialister på England?
En speditör med koll hela vägen helt enkelt.

En fristående speditör med ett brett nätverk

Tack vare vårt oberoende kan vi utgå från dina verkliga behov och fritt ta fram rätt upplägg och funktion bland de bästa aktörerna inom respektive område.

Vi har ett mycket brett och väletablerat nätverk inom transportbranschen och kan därför erbjuda väl kundanpassade transportlösningar. Allt samlat under IRT:s ansvar.